Élet a földbirtokon - Szepetneki Szepetneki Márton földesúr kastélyába

A témához tartozó történet:
Éva596, Lolamacko
24 416 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

t
tibee72
2024. november 13. 11:51
Végig nagyon jó történet. Csak gratulálni tudok és sajnálom, hogy vége lett!
2
Éva596
2024. november 6. 22:40
Reménykedni szabad, azt mondták a remény hal meg utoljára. Mi egy korszakban az akkor és ott élőket mutattuk meg. Aki olvasta, az remélhetőleg olyan képet kapott a feudalizmusról, amilyet még nem ismert, vagy ha igen, akkor sokkal felületesebben. Hogy lesz-e folytatása? Az egy nagy "?"
3
Ez egy válasz Titti 2024. november 6. 21:08-kor írt üzenetére.
Titti
2024. november 6. 21:08
„ ...a fejemben van meg egyelőre."
Ez azt jelenti, hogy van remény, ugye? 🙂 Nyilván azok az események már csak utódaikkal történhetnének meg, de 2024-ig elég sok esemény történt.
Talán kényszerből, vagy romantikusabb okokból némelyik leszármazott kivándorolna külföldre. Elég nagy a világ és tudjuk, hogy magyarok leszármazottjai másutt is fellelhetőek. A lehetőség is végtelen, mert azt is tudjuk, hogy az élet a legjobb forgatókönyvíró.
Reménykedni a folytatásban szabad, ugye? 😉
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. november 6. 14:47-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. november 6. 17:14
Örülök, hogy a végén minden jóra fordult. Nem gondoltam, hogy az ifjabb Márton is észhez tér és megadja végre asszonyának a kellő szeretetet. Igen, ilyen az élet, néha kell valami rossz, hogy utána jobbra forduljanak a dolgok. Az embernek pedig kell néha valami "pofon", hogy rájöjjön, hogy nagyon könnyen elveszítheti azt amit eddig nem is becsült meg eléggé. A trónörökös érkezésével pedig, ennek a kedvező pálfordulásnak méltó jutalmát is megkapta Márton. Nagyon szép és tanulságos (illő mennyiségű erotikával fűszerezett) tanmesét adtatok nekünk. Köszönöm. Természetesen ment a tíz csillag. 🥰
2
Magam
2024. november 6. 15:07
Tetszett, ment a 10-es.
2
sportyman (alttpg)
2024. november 6. 15:04
Maximálisan egyetértek Lolamackóval. Érdekes lenne az általa felvetettekkel folytatni.
2
Lolamacko
2024. november 6. 14:47
Igazad van, érdekes lenne olvasni, hogy 1848-49-ben ki ment el harcolni, ki volt az a családból, aki harcolt és ki maradt otthon a birtokon. Aztàn kinek kellett bujkálni számüzetésben és ki bújtatta, segítette. Mi volt a kiegyezés után. De ez már csak a fejemben van meg egyelőre.
1
Ez egy válasz Titti 2024. november 6. 03:01-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2024. november 6. 10:17
Mit mondhatok/írhatok én, halandó olvasó, miután a két KOLÉGANŐ így megdicsérte a szerzőket, örvendek, hogy ilyen szép élményben részesítettetek a 8 részen keresztül, ezt csak köszönni tudom. Remélem ötlet van/lesz, hogy még hasonló élményben legyen részünk. Isten adjon hozzá NEKTEK erőt egészséget.
2
Andreas6
2024. november 6. 10:05
Én is köszönöm.
2
Ez egy válasz Kékég 2024. november 6. 06:02-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. november 6. 06:02
Maximálisan igazad van, rengeteg jó történetet lehetne erre a címre ráhúzni. Az írónőkben benne is van, de attól nem félek, hogy nem állnak elő egy még ennél is jobb témával, sorozattal. Én is csak gratulálni tudok hozzá és Lolásan: Köszönöm, hogy olvashattam.
2
Ez egy válasz Titti 2024. november 6. 03:01-kor írt üzenetére.
Titti
2024. november 6. 03:01
V É G E

Kár! Érdekes lett volna olvasni az utódaikról is, afféle korokon átívelő sztoriként. Ilyen folytatásra nem gondoltatok? Ha nem akarnátok elkapkodni, lehetne közben még pár időszak.
Gratulálok az összes részhez. 💖🕊
2
T
Törté-Net
2024. november 6. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1